Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text.


Ett litet hörn



Vackra män


Vackra kvinnor


Vackra människor
-

vackra ansikten
med små spår av livet
-
-
fast deras tankar
är nog det allra vackraste
-
-

När dom pratar -
ljuvliga ord,

kommer ur deras mun

deras öron lyssnar
ögonen blänker -

deras händer skänker
en stunds lugn och ro
-

Vackra män
och vackra kvinnor

jag ser på dom med med nyfikenhet...

deras ansikt, deras händer - jag tar in ett litet
hörn av deras visdom och ärliga ord,

tidvis mödosam, tidvis lent - och njutbart
- så känns det när vackra, kloka
människor talar - som om dom talar
direkt till mig,
-
-
vackra man
vackra kvinna

- vackra människa

jag tar till mig dina ord,
tar de med mig in i natten,


tack till alla som delar med sig
tack till alla som vågar vara -
vara på riktigt - även fast jag
bara ser dig i rutan,

- så ser jag - dig -


Tack för att du delar med dig,

det betyder mycket
-
-
jag tar till mig dina ord,
tar de med mig in i natten,



Vackra män


Vackra kvinnor





- Vackra människor






Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 432 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-25 05:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...skönt att veta att det fortfarande finns sådana människor som har något att ge till andra...
2016-08-27

  Zandor
helt underbar...
2016-08-25

  Per "Läsaren" Sörqvist
Det finns verkligen bra människor på denna jord. Får påminna mig om det ibland. Bra text!
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K