Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomst

och då
får jag ha mitt huvud mot
din axel arm rygg
släpper dig inte
låter dig inte gå




Fri vers av Cathrin M
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-25 13:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-08-26

    ej medlem längre
Underbart att komma hem till denna trygghet!
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M