Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett blot i vargtimmen för mer än 1000 år sedan...


Morgonrodnad

Isen blänker, välgång skänkt från ovan
Vinden talar sitt språk, förkroppsligar den nordiska natten

I fjärran röster kallar, i skogen de manar

Som förflyttad från en annan värld
Mossarna talar, stenarna lever
Ty trummorna mässar och kallar

Blod ger liv, blod helar

Män av mäktig rang
Tal som minner om svärdens klang
Völvan spår, asarna rår

Denna natt då kraften återföddes




Fri vers av Masterlord
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 14:52



Bookmark and Share


  H.C.B
väldigt bra! tack så mkt
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord