Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När melankolin tränger in i huden en arg och hatisk natt. Nattsvart men även dessa tankar måste luftas....


Ett glas i tusen bitar

Livet svider, plågsamt du lider
Melankolin trycker, livet ur dig det rycker
Allt förgås, allting styckas
Se, skåda hur du aldrig kan lyckas

Likt dimman över de kalla fälten
Så närmar sig mörkret, så växer svälten
En halvtom flaska brännvin
En kopp kaffe med levrat blod, sinnesbilden av dig ditt svin

När smärtan tryter, när ångest bränner
Utan pengar, utan själ. Utan några vänner
Ge dig hän åt det oändliga, rakt ut
Avsluta det du aldrig valt, livet är slut




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 767 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 14:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här är ren inte förvanskad smärta med vass penna.
jag upphör aldrig förvånas över vad människor kan göra mot varandra.
2018-11-25

  Natten24
Oj, den här berör,, så ont, så smärtsam, men ändå beskriver du det så fint, men ont gör det.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord