Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpens röst

Han flyger från hus till by
Vingar bär under nattsvart sky
Fasa och gråt för vart sinne tungt
Vem kan skåda ljus? Är allting lugnt?

Över iskalla gravar
Över nattsvarta lavar
Över dystra berg
Över lik utan kött eller märg

Han lämnar mörka besked, svåra bud
Vem förs till dvala, vem blir mörkrets brud?
Led oss in i mörkrets rike
Det finns ingen av din like




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord