Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Båtfobin" från barndomen kan sitta i ännu...


Mörkrets hav

Vågor höga som hus
Lockar dig in i djupet
Du föll från stupet
Känner smärtan dränkas i brus

Jag har makt, jag har styrka
Jag har fört skonare mot ändlös tomhet
Jag har eskorterat män till den eviga vilan
Jag har för alltid beseglat ditt öde

Skapad av krafter utan namn
Formad av det okända
Klockan klämtar för dig
Döden förseglar din grav under brinnande skyar




Fri vers av Masterlord
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-25 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord