Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hum hum

Hjärtans gemenskap
Glädje
Liv att förstå




Fri vers av KristinaE
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-25 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE