Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TID

Inom tid är vi
alla
men ingen vet
varför

Går
fort ibland
sakta ibland

Tid för tålamod
sinnesro

Tid för allt

NU




Fri vers av KristinaE
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-25 21:29



Bookmark and Share


  in effigie VIP
resan ..inom. .. och ramen av drömmar ...utom
..tänkvärd och vacker poesi...

2016-08-31

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Första versen - så sant. Vi är inom tid och går inte levande ur den... tid är fascinerande.
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE