Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte - Jag har ätit dunderhonung

 

 

Jag tycks ofta trampa på ömma tår
när jag skildrar om livet och mina sår
Historier från förr som har satt spår
från dåtid och om bagaget från igår

Jag kan få en knäpp på näsan,
när jag talar om det som bränner
Ni reagerar med att bli ovänner
Vill begränsa mig om vad jag känner
som ger mig oro och min kropp spänner

Ni valde att inta avstånd och gräns
Blev lämnad i utanförskap av no existence
Ensamheten blev er slutgiltiga kvittens
Och jag är för evigt förvisad i vänskapskarens

Mitt beteende av rak och öppen i åsikt
När jag textar ner historia av särskild vikt
Knyter ihop en text till en rimmad dikt
Men bemöts av reaktioner som ger mig plikt

Ok. I will survive...

 

Bild: "Bitstrip" från Facebook. 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-27 03:43



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Slutklämmen säger allt

Att hur illa ni än beter er
mot mig
så kommer jag att överleva
utan er

En text som är rak och ärlig
som andas smärta och besvikelse
sorg över att bli behandlad illa
och bli skuffad utanför
ÄNNU EN GÅNG

Men ändå lyser det av modighet
att stå emot elakheter
en trotsighet som säger
att mig kan ni inte längre
sätta er på

Mobbing förekommer i alla åldrar
och är lika hemskt för alla
som drabbas.

Din text berör
kram
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale