Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

Alla människor är viktiga
har ett rum någonstans
jag försöker tänka
denna enda tanke
från början till slut
men jag är förvirring och oro
ett inre skrik senare
lämnar jag mitt rum
jag blir den uttorkade floden
i landet utan framtid
om du har orden
kan du aldrig vara ensam











Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP