Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte

 

Allt det som fanns där,
tog jag för länge sedan bort
Allt det som kändes,
slängdes ur mig och ut
Minnen av händelser,
raderades av mig i en sekund så kort
För att finna en inre ro
att äntligen på känslor vara slut

När jag nu sluter mina ögon så blå
Känner fjärilarna inom mig
Du finns kvar och svävar ändå
Vill inte, jag vill inte, ta till mig av dig

 

Bild från Facebook. Upphovsman okänd.

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-29 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale