Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om fest och fylla. Alla vet hur en bakisdag kan kännas, och när man resonerar om "aldrig mer":


Bakisblues - "ska aldrig mer"...

 

 

Ölen har gjort sitt
Och valet är nu mitt
No more alcohol
Don't like the "bakis-hole
Palla å må skit en heldag
Med ångestfyllda andetag
En skalle som yr som en karusell
Dagen ägnas åt tankar - gå är du snäll
Dagen efter "mår ej bra" hela dan
Ja, vad skulle du ut å ränna på stan

Proppa kroppen med salt och läsk
En häxprocedur för att bota bakisträsk
Jag vill må bra och slippa värken
Nu så blir det nyktert som "stärk en"
Good bye till pizza med bud-online
Hädanefter blir min söndag att "shine"
Jag vill må som en prinsessa
Inte må skit och kroppen pressa
Vad är väl en bal på ett slott
Bakfyllan är en jobbig nitlott

Nu skärper vi till och festar med juice
Söndagar i soffan - säger ja till "gos"
Kanske har nu åldern sagt sitt
Att festa med alkohol är ingen hit
Bättre stanna hemma - glo på Netflix
Chilla i soffan och lyssna på radio Rix
Alkoholen är inte värd att offra en söndag
Jag vill må bra och ha en skön dag
Dessutom spara pengar och inte slösa
Med enkelhet finns svaret att lösa

 

Stanna hemma och mys och må bra
Bakfylleångest är inget skönt att ha...
Hur många känner igen sig ;)

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-29 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale