Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mig något helt nytt, då!


En waka (tanka)

En fågel kvittrar
bryter min tystnad itu
kan halvor mötas
kan vi sjunga en duett
kan vi så bara bli - ett

2016-05-04 (lel)




Bunden vers (Tanka) av Lennart Länk
Läst 210 gånger
Publicerad 2016-08-29 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk