Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna som går


Gråter ibland
längtar efter en del
hoppas på mycket
flinar desto mer

Skrattar åt det mesta
skriver om det andra
ler lite i smyg och tänker
tur vi har varandra




Fri vers av Gigi
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-29 19:12



Bookmark and Share


  Alexius Sjöberg
Fint! Många känslor ryms i så få rader.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi