Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De viktigaste lektionerna om livet


Du är böckerna du läser
filmerna du ser
Du är musiken som fyller din själ
Du är vännerna som finns i ditt liv
och de djupa konversationerna du har
klockan två på natten
Men det är lite galet
när man tänker efter
att det du lär dig om kärlek
det lär du dig av människor
som inte älskade dig




Fri vers av Gigi
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-29 19:23



Bookmark and Share


  Daniela I
Vackert skrivet, men sorgset
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi