Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanhållen

Det är endast

skrivandets spänning

som håller mig samman




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-30 04:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar framför allt sistraden...känns igen, tanken att skapandet förmår hålla oss hela, något sånär...Tack.
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP