Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regn, regn, regn


Himlaregn

Det droppar så vått
från himlen.
Rännilar ilar
brådskande,
lekande,
smyger sej fram
smekande,
på mina saltstänkta kinder.
Sammansmälter med
mina ensamhetstårar,
bildar bottenlösa
laguner
i mina smilgropar.
Vill inte drunkna,
kämpar.
Håller näsan ovanför
ytan.
Trampar vatten
väntandes solsken
igen.




Fri vers av KeB
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-30 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB