Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettionde augusti (ta mig härifrån)

Kom, kom och ta mig härifrån! 

 

Rädda mig från denna plats av 

otrygghet och onda drömmar. 

 

Ta mig härifrån men låt mig 

ta med mig minnet av 

månstrålarna över sjön.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-30 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP