Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettioförsta augusti (vill stanna, vill lämna)

morgontimmar, orostankar

solen lyser på fjällen 

på andra sidan sjön 

vill stanna, vill lämna 

kan du komma och 

ta mig härifrån...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-31 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP