Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer nästa tre.


Mitt ABC del 2

 

Drönare i luften surrar runt
söker drottning eller fotar strunt

Eu är en europeisk pakt
som vissa tycker fått för mycket makt

Farcgerillan är en liga
som blitt parti och slutat kriga

 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-01 07:49



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Helt rätt - det skulle ha varit pakt, det blev ett skrivfel bara. Har rättat det nu - tack för att du påpekade det, så jag upptäckte felet!
2016-09-04

  Njord
Jättebra! Skulle kanske byta makt i första e strofen mot pakt.
2016-09-04

  Björn Nilsson VIP
Jag ser fram mot X och Q!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP