Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


431.lätt......bris skakade om ...

... Atlantens vidsträckta ...vatten ryckte till...
krökte...och med en rullande våg... skummar sig ...och vägg av vatten rusar mot mig...
jag dök likt en fisk under den varma mjuka skummassan och började att kratta
med mina obetydliga lemmar mäktig vattenstyrka...
vi dolde de verkliga avsikterna...och började lekfullt lära känna varandra...OH!
jag darrade inte ...som en skapad jordisk varelse...jag har inte ens tid att bli rädd!
sådant nöje har jag inte upplevt i havet...flämtande och kvävs av salt
jag tumlades typ som i en tvättmaskin...men jag skrattade av kittlande ...
Ocean kittlade mig!!!...högsta salighets sinne höjde mig på toppen av en våg ...
och med glädje hälsade hon på mig ...ryckte sedan mig till stranden...
med gapande mun skrek jag vilt i hennes ansikte ...
men plötsligt rullade hon ihop sig och drog in mig i en trång smaragdtunnel
...med hållen anda flög jag som pilen...då började allt hända...
jag plaskade runt som en trasa... dök upp igen... grep jag ryckvis en nypa luft...
men vågen kom på mig med en nya smäll... om jag väljer den sista stunden i livet
väljer jag dig ...mitt Atlanten!...med stolthet ... utan att ännu veta vem du är ..
blev Jag är KÄR I DIG från de första tentaklerna i mitt öga...
plötsligt borrade min näsa botten ...sandstranden är mjuk...
heta solen skurit med bränna i min ryggrad...och jag öppnade mitt salta öga
...blodsmak på tungan... skrapat skinn...
Atlanten log förstående mot mig ...jag vaknade upp....och mitt sinne återupplivades
fåglar...många många... flockar flyger ...strand lång lång och omkring
gyllene sand ...människor människor... halvnakna människor...oräkneliga...
alla brända av sol och vatten...går marscherar flyr plaskar och står ligger...
ligger stilla som på en kyrkogård...TIDEN FRÖS!


Evigheten prasslade i mina öron.....




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-01 17:50



Bookmark and Share


  aol
Här fick du med allt bravo gillas,
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP