Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ljus

 

 

tända ljus

har dina ögons djup

tända ljus

har dina ögons värme

tända ljus

tar mig närmare dig

tända ljus

är ett löfte

tända ljus

är ditt heder

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-27 23:09



Bookmark and Share


  Martin Lind
I tända ljus finns så mycket. Kärlek, värme, och ..... ljuset i ögon ... En varm dikt.

2016-10-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljus bär
tecken på
vem man är
så gott det blev
beskrivet här!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP