Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnslöjans lek

 

Jag har sommaren ännu

gömd i mina händer                 

andetag som svävar

runt kärlekens dröm.

 

I solfamn kan jag vila

min oro lugn

ur minnet hämta

molnslöjans lek.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-02 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP