Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter flera jävla månaders paus härifrån gör hon comeback


Timglas




Genom timglas faller hon
Nystar garn och spinner guld
Drar mörkrets ridåer genom himlens spräckliga atmosfär

Svårmod
Svårmod

Gnider sitt sköte mot det onda hjärtat
Håller händer
Gungar
Vaggar

Sliter håret i vanmakt
Låter kniven vässas mot strupen
Där hon andades nyss

Och nu finns bara hålet kvar
Gapar tomt mot henne
Hon är så trött
Så jävla trött
På färger




Fri vers av Tess74
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-02 19:32



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna!
2016-09-06

    Dan Myrbeck
Mörk men bra - välkommen tillbaka!
2016-09-05

  Sandstorm7777
Snabb, skarp och formuleringarna faller i takt. Starkskör.
2016-09-04

  Marianne Räf
Du ha en rå å frisk stil, på ett sätt,
som tilltalar mig! Välkommen, åter!
2016-09-02

  M M Mannheim VIP
Du återkommer efter en längre tid säger du! Åh vilken återkomst sen. En fantastisk poesi så bra sammansatt. "Gnider sitt sköte mot det onda hjärtat" Wow så bra, vilken poesi!
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74