Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du



Du är sömnlösa nätter
Sökande fingrar
Och våta blickar

Du är värmande hud
Doften av tobak
Och hängslen som drar i mig

Du är skäggstubb
Mjuka läppar
Och händer som glöder

Du är lustfyllda stön
Hungriga ögonblick
Och kärlek som aldrig suddas ut

(Jag andas dig)

Du är jag
Och jag är du




Fri vers av Tess74
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-02 19:40



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vilka fina poetiska rader!
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74