Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som lera




Jag går på glasbron
Ser ditt genomskinliga ansikte

Speglar mig i mörka vatten
Och väntar på dina andetag

När du kommer närma och snuddar mina bröst
Vill jag kasta mig ut
Och vänta på dina händer

(Skapa mig likt lera mellan fingrarnas dans)

Jag går sönder när jag kysser dig
Dina läppar omsluter varje tomrum
Och gör mig hel




Fri vers av Tess74
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-02 19:48



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vilken poesi som du får fram! Med erotisk framtoning som är mer erotisk än allt annat skrivet?
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74