Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linor



Känner du doften
Den vi lämnade
Där vi älskade nyss

Jag vill dra linor av din hud
Knarka dina kyssar
När du penetrerar mina hjärtslag
Och slår sönder mina begär

(Kände du hur jag skakade)




Fri vers av Tess74
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-02 19:52



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jag tycker att det här stycket är bland det bästa jag läst på mycket länge. Just den skulle kunna stå på egna ben, utan första och sista stycket. :)

"Jag vill dra linor av din hud
Knarka dina kyssar
När du penetrerar mina hjärtslag
Och slår sönder mina begär"

Brutalvackert!
2016-09-06

  M M Mannheim VIP
Svårt att hitta ord till att kommentera denna dikt så den får stå så fulländad som den är!
2016-09-02

  Zandor
Nice...
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74