Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hora




Jag minns din tyngd
(kvävs)

Hur jag äcklades
När du smekte mig

Du försökte slå mig i ansiktet
(missade)
Så patetiskt missanpassad

Och sedan spottade du mig i mun
(ville spy)
Lät mig veta hur horor smakar




Fri vers av Tess74
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-02 22:50



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En skarp dikt, som fann sin fräcka
upplösning i den klatschiga sistaraden!
2016-09-02

  M M Mannheim VIP
Så kraftfullt i all sin hemskhet!
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74