Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioten




Jag tänker för mycket ibland
Låter tankarna slå rot
Mögla sönder
Innan jag rensar ogräset

Skördar min ensamhet
Innan jag sår nya frön
Som växer sig starka

Jag är idioten som ibland dansar
Men vem vågar bjuda upp
När jag vill




Fri vers av Tess74
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-02 23:35



Bookmark and Share


  Densen VIP
Skulle va en tumme upp där, inte frågetecken ju!
2016-09-03

  Densen VIP
Genialiskt. Du har hittat de rätt orden...Även för mej??
2016-09-03

  Marianne Räf
De 2 första verserna - lysande!
Därtill igenkännande ! Gillar!!
2016-09-03

  M M Mannheim VIP
Alla skulle njuta och fängslas om du utförde en solo dans.
Som att läsa dina ord, dina texter?
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74