Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är nyckeln


var är nyckeln

om alla dörrar vore öppna
skulle det vara enkelt att leva
det är bara nyckeln som fattas
har förlagt nyckelknippan bara
lite utmaning kan ju inte skada




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2016-09-03 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP