Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag

varje dag stänger jag för gott
låser dörren tar farväl
med önskan om ännu en dag




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-03 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP