Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt




Tidlös
Sömnlös
Kliande hud som stör

Nattsömn som flyr mig
En mara utan hopp
Jagar drömmar obegripligt
Genom labyrinter av lakan

Krånglar mig ur huden
Där du lämnat spår
Som bara jag ser

Och jag känner dina kyssar
På mina bröst




Fri vers av Tess74
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-03 22:34



Bookmark and Share


  H.C.B
kyss över sömnlöshet..

ibland händer det mer saker i drömmarna än i verkliga livet.

kram
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74