Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost



Jag spyr upp innanmätet av mitt egna jag
Bygger sedan nya världar av robotar
Förseglar allt i en flaskpost som aldrig öppnas

Slutet
Slutet

(Det är nära nu)

Känner du doften
Det är jag och du
Det är vi som är kvar




Fri vers av Tess74
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-03 22:39



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Fint, jag hittar & öppnar
2016-09-07

  Marianne Räf

Svart dikt, innehållande
hemligheter, som kanske
aldrig skall uppenbaras.-

Suggestivt å mörkt.
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74