Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ännu en cynisk liten sötsak....;-)


Djävulskt gott

 

 

 

Sällsynta tycktes henne de män

som uppskattade ett gott kvinnohjärta

 

Men hon fann Honom, och han sa;

- Hon har verkligen ett gott hjärta, den där....

 

Och så karvade han sig ett stycke till

 

 




Övriga genrer av anneluca
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-05-11 23:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja smaken är som baken...delad....tackålov...kommer osökt att tänka på Hannibal Lecter...han bjöd ju sina middagsgäster på människokött...det uppskattades visst icke....hehehe...mycket spirituellt i all sin groteska form..
2006-05-13

  alfa VIP
Kan man se det så här:

Tur att han karvar ur någon
som verkar ha ett fantastiskt
stort hjärta...

Tänkvärt om sagt och osagt.
Tack.
2006-05-12

  småbusig
Han e ball... :)
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca