Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath Skrivövning efter speciell ordmall Stillhet och Skapande på Landsort


Förr nu och sedan

         Väktare
Omsorg, kontroll
Varför gjorde jag så
Önskade bli älskad     
        Borttappad

         *

        Artist
Omsorg, frihet
Hur förhåller jag mig
Iakttar mig själv     
        Återtar

         *

       Artist
Kärlek, fokus
Hur kommer jag dit
Leva i skillnaden   
   Försonlighet

 © Eva Langrath 2016




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-04 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka tänkvärda frågor, som är vackert formulerade! En text full av tankar...
Att leva i skillnaden! Att iakttaga sig själv och återta - häftigt!
2016-09-13

  Anya VIP
Leva i skillnaden....ja det är en konst. Försonas med det som har hänt...tänker jag. Svårt men fullt möjligt. Fin text om förr och nu.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP