Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligtvis

Tjutande dånande knäpptyst och molande
Våldsam likgiltig rasande fridfull
Och vacker?
Livet saknar mening mot balans

Vi är gjorda för att röra oss lite hela tiden
Vi är gjorda för att leva tillsammans
Vi är gjorda för att äta ditt och datt
Vi är gjorda för att leva i vattnet
Vi är gjorda för att överleva, knulla och skaffa barn som överlever, knullar och skaffar barn som överlever knullar och skaffar barn som överlever, knullar och skaffar barn

Så är det med den saken
säger dom som kan




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-04 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson