Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR DET

för mina synders skull

som jag blir utskälld 

utan uppehåll

dagen i ända 

av min grannes hund

 

eller är det så att jägare

har rättigheter 

som inte andra har

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-05 09:39



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Stackars vovve som har en ägare som inte har tid med den... Varför skäller den annars? Skäll ut ägaren :-)
2016-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det beror nog på ägaren tror jag...går det för långt kan man anmäla saken...(fast tala med ägaren först)
2016-09-09

  Mona Nordkvist VIP
Det kan man ju fråga sig. Verkligen.
2016-09-07

  KYREUS of Sweden
Bra fråga!
2016-09-06

  Elwania
kanske hunden är knäpp
dom har inte mer rättigheter krigarna alltså men det struntar dom i
som du redan vet
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP