Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell och oljepastell - många kommer att stå tomhänta, rädda och ensamma under storhelgerna - några kommer att behöva din hjälp - lova att hylla livet och sträcka din hand till stöd!


EN GÅVA

 

EN GÅVA

ÄR LIVET

LIVET ÄR

EN GÅVA

 

därför hyllar vi det genom att värna det - vi finns där för varandra - vi ger av vår tid till dem som behöver - och vi låter ingen vänta på stöd - vi hyllar livet genom att älska stunden - genom att förlåta och ge en chans - vi tar emot gåvan varje dag - gåvan följer oss hela dagen - den vakar över oss nätterna igenom - vi fylls av gåvan livet självt är - ibland fruktar vi i livet - så när vi i säkerhet till slut kommit igen - har vi än mer att hylla för vi klarade oss - men stundom hotas vi av livets baksidor - av dem som velat ta livet ditt i sin makt - det är då du skall minnas alla dem som livet hyllar - du ska be om hjälp att slita dig loss - för ingen får ta gåvan ifrån dig - du är gåvan och gåvan är livet för livet är också i dig - du har rätt att leva utan fruktan och hylla gåvan livet är...

 

Låt ingen frukta under julens stunder - lova att alltid finnas där för den som behöver - och vänd aldrig ryggen till - så hyllar du gåvan livet är...

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-18 08:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text skriven av en klok kvinna med ett stort och varmt hjärta!
2019-12-19

  wiria77
så tänkvärda rader om livet självt, om vad varje dag borde handla om men framförallt viktigt nu i dessa tider
2019-12-19

  Flicis VIP
Så sant.

Å vilken fin målning...wow. Du kanske har konstutställningar?
2019-12-18

  Håkan Grapenfalk
Ooo, att jag gillar den där görfina målningen så läcker!!!! Måste köpa något av Dig framgent, nu är texten som alltid bra, jättefin, men jag är alltid så svag för den målade konsten, och denne skrivare är så habil på det också!!
2019-12-18

  ULJO
Så sant livet är en gåva. Tyvärr tycker inte alla det.
2019-12-18

    Lena Staaf VIP
Fint och varmt skrivet!
2019-12-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
G ott att leva sen gott ge
Å låta andra få va´ me´
V ärna livet
A lltid ju givet
N ilson mera sådant vill se
2019-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP