Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodsvals


det är nu sommaren drar sina sista suckar

låter sina andetag svepa om i brinnande solnedgång

mörkret kommer kompakt och bäddar om

syrsorna hörs ännu och spelar sin sång

men snart ska de tystna också de

det känns så vemodigt i själen

när sommaren drar sina sista suckar








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-06 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP