Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortbyting

det flyttar in en ny

i mig som mer och mer

tar över hela skeppet

 

jag har inte sagt

välkommen av helt

naturliga skäl

 

det var inte jag

som gav klartecken

det var en olycka

 

kusligheten tar över

 millimeter för millimeter

och den använder alla

tilltänkliga vapen

från en annan planet




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-06 13:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP