Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag min jävel




Snubblar på mig själv
Igen
Fan då

Jävlar om någon kunde läsa vad jag tänkte

Snurrar håret runt mina fingrar
Sneglar på insidan av mig själv
Jag är inte hon längre va
Borde veta bättre

Slår huvudet i mitt kaosartade sinne
Fan

Nu vaggar jag mig själv
Misshandlar mina andetag
Som försöker få mig att fånga upp syret

Ge fan i mig själv
Jag är inte välkommen längre

Din jävel




Fri vers av Tess74
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-06 14:35



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
F**n vad starka rader. Fick nästan ont i magen.
2016-09-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland poppar en annan sida upp och vill göra sig påmind! Kick back!
2016-09-06

  H.C.B
puss
2016-09-06

  Hon kallar sig poet VIP
djupt skit, bra denna
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74