Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SJÄLEN ALLTID UNG

Än en gång

de spirar i de gamla trädet

Än en gång
berusar dess sav

Än en gång

de får blicka mot sommarsky

Än en gång
få känna sej ung och ny

Många
 ser bara dess knotiga grenar

och många ser
att barren är gles

Ingen förstår
att känslor kan svalla

i det som åren tuktat

och där åldrandet ses
Ingen förstår

 att själen känns ung
när känsloberusning ges

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-06 15:31



Bookmark and Share


  aol
Så fint och sant skaldat,
2017-03-19

  Fem hjärtan VIP
Så härligt när det sker... Ljuvligt vackert skaldat!
2016-09-16

  Zandor
nice...
2016-09-13

  Öknens Ros VIP
fin dikt, tycker om slutet på texten, den är så talande.
2016-09-13

  Minkki VIP
Bravo, Maj-Lis!
2016-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina tankar...
2016-09-09

  Den lilla tänkande
lite långdraget kanske, men mycket fint skrivet :)
2016-09-07

  KYREUS of Sweden
Härligt, härligt!
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP