Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ABC del 8


V
isans vänner sjungit har i åttio år
värnat om visan och tagit en tår

X är ett län med en borg
och en julbock på ett torg

Yrhätta sa man förr, men det var då det
numera kallas det för adhd




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-07 09:12



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Där satt X-et!

Det hade varit jobbigare om du måst använda det etiopiska alfabetet som har tvåhundra bokstäver!
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP