Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville jag vara en ängel, om jag kunde


jag vill

fälla ut mina vingar

våga språnget


men djupet inom

breder ut sig


jag drar mig tillbaka





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-07 11:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vilja men inte våga/kunna!
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP