Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Allt som fanns
blåste bort
Vänskapen, som var stark
blev svag

Tre stycken
fina människor
Vände ryggen, och
gick iväg

Kanske var vi
dessutom släkt
Du och jag,
bästis?

17 år, 6 år och
hela livet
Tills nu, ja
det gör ont

Ensamhet, tomhet
lämnad med ett
enda stort
Varför

Kom tillbaks,
nej
Lämna mig ifred,
vet inte

Stora ord, blev
tomma ord
Orkar inte vänta
på förlåtelse

Förlåt, men
Jag är
Starkare nu
Tack




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-07 15:59



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Rörande. Sad songs say so much.
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia