Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du känslig så blunda när du läser det här, eller, läs det och låt dig påverkas, kanske till det bättre?


Eros sång

Hon var kåt men det
var för all del jag med
Allt för lång tid hade
fått passera sen sist

Ja förutom då de spejande
öronens ansträngning
medans kuken hastigt
runkades av i handfatet
mellan träningen och
sömnen

Febrigt, hetsigt svettiga
slet vi så kläderna av
varandra i lägenhetens
virtuella avskildhet

Kyssar och smekningar
som avbröts för att
frossa i ett fuktigt
svullnande underlivs
glatta ytor.

Vild och galen, mer
som ett djur än en
civilicerad man
River åt mig en
handfull hår och
drar henne från mitt
kön och ner på rygg

Följer efter och
då hennes hand
för mig rätt
glider jag rakt in
i himmelen
Svettig med hjärat
bultande i allt snabbare
takt, den takt som
våra kroppar följer
Blandar vi våra safter
med ett vrål.

Hett svett
Nära, erotiskt
Även kåthet
har sin plats
I denna bästa
av världar

Och i pausen
mellan två andetag
ligger vi kvar
vackra blänkande
och nöjda





Övriga genrer av Roger VIP
Läst 553 gånger
Publicerad 2004-09-22 00:50



Bookmark and Share


  purpleangel
HETT,eldigt och fartfyllt...sex i all ära..man kan ju njuta på alla de olika sätt-och INGET är fel...SUVERÄNT!!!

läckert skrivet..man sitter med en härligt leedne på läpparna när man läser din text!! NICE!!!!
2004-09-22

  Anette Blomberg
Ja, ett djuriskt vrålknull är lika hägrat befriande som en sinnlig älskogsakt. Skönt när man kan välja.
2004-09-22

  reback
....att läsa men oj vilket stort leende du ger mig! Gillar ditt "rakt på sak språk"
2004-09-22

  JMR
;-)
2004-09-22

    Göte Holmlund
fick betyget...en ej imponerande kontaktannons i Cats...
2004-09-22

  leopardia
det jordnära och vardagliga i det här... som porr i 50talstappning(inte för att jag vet hur porr var på 50talet, men jag anar att den var mer tilltalande än idag, så det var menat som en komplimang)
2004-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP