Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ABC del 9


Med z, å, ä och ö
tar mitt ABC adjö.

 

Zoo – en plats där man kan glo
på ett zebrarandigt sto

Åklagare kan antingen vara
en som fixar bilar eller får svaranden att svara

Äpplet är en frukt som är symbol
för ett bolag som skatt inte tål

Öskar kommer väl till pass
om båten är öppen och väderleken kass

 

 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-08 08:42



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du får mig att minnas Hyland och boken om ABC som såldes till förmån för du vet 901950-6 tror jag det var.
2021-04-11

  Björn Nilsson VIP
Från Ö till A
så blev det bra!
2016-09-09

  Njord
Kan du inte göra en till. Innovativ och kul idé!
Och väldigt roligt att läsa

2016-09-09

  Öknens Ros VIP
Fyndigt o kul! :)
2016-09-08

  Öknens Ros VIP
Fyndigt o kul! :)
2016-09-08

  Zandor
fyndigt

2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP