Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tycker om..

tänkte skriva
något till Dig
något vackert
och fint..

för när jag såg
Dig igår
så insåg jag igen
vad vacker
fin och söt Du är

aldrig har Du ljugit
eller medvetet
gjort mig illa

..Du är den
Du skapat själv..
och som jag
håller mycket av

- bli nu inte skraj
mitt hjärta
jag kommer aldrig
ta anspråk på Dig

men lyckan är enorm
när ögat mitt
får vila på Dig

ibland


~ netis ~




Fri vers av agneta pichler
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-08 12:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleks gott i orden ..värme och känsla som slår djupt :)
2016-10-06

  Lars Hedlin
Kärleks gott i orden ..värme och känsla som slår djupt :)
2016-10-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärsamt fint
2016-09-17

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Så skönt med förnöjsamhet.
Hoppas "ibland" övergår till "ofta".
Ha de bra. TBG.
2016-09-14

  ULJO
Fin kärleksförklaring
2016-09-09

    Dan Myrbeck
Försynta och fina ord.
2016-09-08

  Henning Hson
Gillar denna!
Mjuk och fin...
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler