Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom ograverad natur

 

Ge mig de händer

som aldrig lyft sig

av ondo

aldrig vredgat sig över

en mjuk kind

aldrig slagit

en förhoppning till spillo.

 

Hämta hem

de blickar som aldrig förintat

det nyuppväckta barnet

den tunga som aldrig vässat

sin spets för att håna.

                                                    

Ge mig de mjuka toner

som spelar min vandring

genom ograverad natur.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-08 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP