Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du & jag


Kär lek

Dina läppars rörelse
är ren förförelse
för mej.
Din händers lekande,
blir kärleksfullt smekande
på min hud.
Dina längtande blickar
blir kickar
av lust i mitt innersta.
Sammanflätade,
ihoptrasslade,
ivrigt nafsande.
Gungande,
böljande,
sinnligt följande
varann
i leken.




Bunden vers (Rim) av KeB
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-09 07:49



Bookmark and Share


  Zandor
underbart,,,
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

KeB